Beskrivning

Vill du ha ett jobb i sommar som är viktigt och gör skillnad för en annan människa?

Är du lyhörd, empatisk, engagerad och har gott omdöme? Har du lätt att ta till dig och lära dig nya saker och är noggrann? Då kan du vara rätt person för att jobba som personlig assistent och göra stor skillnad i mitt liv!

Jag är en 34-årig tjej/kvinna som bor i min egen lägenhet i Tomelilla. På grund av mina funktionsnedsättningar behöver jag numera mycket hjälp med allt i det dagliga livet. Jag är rullstolsburen och hjälpmedel finns för att underlätta vårt arbete tillsammans. Det är bra om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete då det förekommer på många olika sätt hos mig. Jag har assistans dygnet runt och vid vissa tider är det dubbelassistans när ni är två assistenter som hjälper mig, det är även vaken natt. 

Jag söker nu 1 sommarvikarie som kan arbeta under perioden juni - augusti med schemalagd arbetstid dagtid, kväll (ej natt) och viss helg med en tjänstgöringsgrad på ca 84%. Det är ett stort plus om du har möjlighet att börja innan sommaren och vara tillgänglig för att kunna täcka upp vid tillfälliga vakanser. Anställningen startar med bredvidgång så att du ska kunna känna dig trygg med arbetsuppgifterna och i samarbetet med mig. 

På grund av arbetets art ser jag gärna att du är kvinna. Eftersom jag behöver din hjälp i min kommunikation med andra krävs att du har goda kunskaper i det svenska språket. Jag vill att du är rökfri! B-körkort är också ett krav! Om du är en person som har nära till skrattet ser jag det som ett stort plus!  

Skicka med ditt CV och personliga brev när du söker tjänsten. Uppge gärna referensperson/er från tidigare arbetsgivare.

Välkommen med din ansökan, jag ser fram emot att träffa just dig!

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde juni
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad ca 84% juni-augusti
Ort Tomelilla
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/15
Kontakt
  • Anna Velander, 046-133433
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb