Beskrivning

Jag är en 29-årig rullstolsburen kille som bor i Lund. Jag söker nu dig som vill jobba extra vid behov som personlig assistent hos mig. Min assistans är under hela dygnet och det ingår 6 timmars jour/natt. Du ska ha möjlighet att kunna jobba samtliga pass under dygnet alla veckans dagar. 

 

Arbetsuppgifter

Jag behöver praktisk personlig hjälp med allt ifrån att sköta hem och hushåll, personlig hygien till hjälp vid fritidsaktiviteter. Då jag åker egen bil i samband med t ex fritidsaktiviteter måste du ha körkort. Tyngre lyft kan förekomma så det är bra om du har lite styrka i armarna. Mina fritidsintressen är träning på gym, ridning, spela tv-spel och laga god mat. Det är positivt om du som söker delar mina intressen och kan laga mat samt inte är rädd för hästar.

 

Kvalifikationer

Jag ser gärna sökanden i min egen ålder. Du behöver vara lyhörd för mina behov, uppmärksam, känna ansvar och kunna ta till dig nya arbetssätt snabbt. Bor du i Lund med omnejd är det en fördel eftersom jag ibland behöver någon som kan ställa upp med kort varsel.
Den jag söker bör ha arbetslivserfarenhet.

Tjänsten går att kombinera med studier eller annat arbete.Villkor

B-körkort erfordras.
Anställningsformen enligt kollektivavtal Kommunal-Fremia.
Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående.Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Omgående
Löneform Ersättning per arbetad timme.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Vid behov
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4
Publicerat 2023-01-25
Sista ansökningsdag 2023-02-17

Tillbaka till lediga jobb